Making-of spot Sanahuja

Making-of spot Sanahuja

Vam estar treballant durant dos mesos amb l'agència de publicitat i la productora per aconseguir el nostre primer anunci de televisió. Durant aquest temps vam escriure el guió, vam fer el càsting, vam fer proves de vestuari i les mil i una coses que comporta una producció. No teníem ni idea del que significava tot això fins que ens vam posar.

Després d’aquest mesos de preparació, va arribar el moment del rodatge, el moment de la veritat. Afortunadament vam comptar amb actors professionals d’àmplia trajectòria i gràcies a l’experiència de l’equip tècnic vam aprendre i gaudir d’un intens rodatge de tres dies tant a exteriors com a interiors. Un dels grans èxits del rodatge va ser el càtering, ja que a part de la beguda i els entrepans no van faltar ni les nostres taronges ni les clementines. No volíem cap component de l'equip refredat!

La pressió, però especialment, la il·lusió del nostre primer anunci ens va fer posar tot de la nostra part i involucrar-nos en totes les fases. Simultàniament al guió treballàvem la música amb el compositor i desprès de dotze proves vam trobar el que buscàvem. També vam col·laborar en la posada en escena, en els story-boards que van facilitar la tasca del realitzador i el càmera. Ells van ser els encarregats de treure el millor de cada escena. Després vindria la feina del muntador, que tenia la obligació de comprimir tota una història d’amor en 10”! Per a la versió on-line hem fet una de 30".

Vam apostar per un muntatge dinàmic i com que no vam recolzar l’argument en el diàleg dels actors, vam recórrer a una veu en off que donava el missatge de tancament. Aquí ens vam esforçar per cercar una veu poc escoltada, natural i sincera i la vam trobar en un locutor de ràdio.

En la nostra campanya gràfica vam aplicar una imatge més glamurosa, però per l’anunci de televisió volíem apel·lar als nostres valors. Els orígens i la tradició de Sanahuja es remunten al 1970, per això, volíem crear un missatge pròxim, càlid i popular i que millor que una història de records sobre el primer amor vinculada a la nostra marca.

Després de tota la feina, estem molt satisfets amb la peça final i esperem que us agradi tant com a nosaltres. Gaudiu-la!

Concepte creatiu. Play Creatividad.
Producció spot: Laura Botella.
Productora: Filmeasy
Realització: Fran Bacardit i Arnau Vilà
Composició musical: Genís Trani
Responsable de dep. publicitat.Hnos Sanahuja: Montse Sanahuja.

Making-of spot Sanahuja